Lovers Tea Corner

Lovers Tea Corner

De knusse Lovers Tea Corner is onderdeel van de winkel, maar toch apart. In een rustig hoekje bij het raam staan een paar vintage tafeltjes en stoeltjes. Neem plaats kunt voor een heerlijk potje thee, om samen te delen of helemaal voor jou alleen. Kijk naar buiten en je hebt één van de mooiste uitzichten in Leiden. Een ophaalbruggetje over het water, de statige bomen van de Hooglandse Kerkgracht erachter. Romantischer vind je het niet…

Op deze betoverende plek schenk ik de biologische theemelanges van Tea Tales, die ook te verkrijgen zijn in de winkel. Kun je wat blikjes mee naar huis nemen als de smaak bevalt!  Voor de lekkere trek zijn er ambachtelijke muffins, carrot cake, gezonde havermout-krenten koeken en raw choco repen.

Liever koffie? Dat kan. Ik schenk filterkoffie uit de Chemex, van versgemalen koffiebonen uit Ethiopië. Deze worden gebrand door de Leidse koffiebranders Borgman & Borgman.

Warme choco met marshmallows, van fairtrade cacao en biologische melk, is ook een traktatie, zeker als de dagen koud zijn… Wanneer de temperatuur over de 22 graden floept, komt de homemade icetea uit de koelkast. Super gezond want deze fruitige thee heeft geen toegevoegde suikers nodig.

De sfeer in de Tea Corner is bijna sereen. Hier komt elke bezoeker even tot rust of tot een goed gesprek met elkaar. Wifi is er dan ook niet. Welcome to paradise…

Liefs, Marjolein