Actie, Event

Black Friday alias Sint kortingsactie!

 

Vrijdag 24 en zaterdag 25 november 10% korting bij Trasj & Tea!

Vrijdag 24 november begint in Amerika traditiegetrouw de cadeautjes-voor-de-kerst-inkoop-periode. Deze dag na Thanksgiving heet Black Friday. Geen idee waarom dit een zwarte dag is. Ik gok omdat het slecht is voor je portemonnee en je gek wordt van de drukte in de winkels. Met je nog volgevreten maag. Soort van onze Tweede Paasdag in de meubelboulevard, zeg maar.

Hier doen we niet aan Thanksgiving, moeten we de vrijdag erna gewoon werken en is Black Friday dus puur een marketing-dingetje dat steeds meer oprukt. Doe ik daar aan mee? JA!!

img_7726.jpgJa?!? Ja! Want Sinterklaas vaart morgen ons land binnen en zaterdag de 25ste galoppeert hij voor het eerst door de Leidse binnenstad! En voor iedereen die nu op zoek gaat naar mooie, originele én verantwoorde sinterklaascadeautjes: bij mij ben je aan het goede adres! (Voorbeelden te over op deze site en T&T Instagram).

Dus hierbij een leuke ACTIE: iedereen die op vrijdag 24 en zaterdag 25 naar Trasj & Tea komt, krijgt 10% korting op de aankopen, bij vertoon van deze blog! Alsjeblieft en niets te danken.

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *