Blog

Coooool Daddy!

Trasj & Tea heeft een licht vrouwelijke uitstraling. En dat is niet omdat echte mannen alleen maar koffie drinken. Totaal achterhaald idee en daarnaast heb ik ook koffie…

Nee, de kleurige inrichting en dito spullen in mijn winkel zorgen voor vooral voor een hebberige blik in de ogen van de vrouwen die bij mij de drempel overstappen. Het kan er iets mee te maken hebben dat ik alleen maar spullen inkoop die ik zelf ook heel tof vind! En ik ben nu eenmaal een vrouw 😉

Vaderdag
Maar niet getreurd, Trasj & Tea heeft genoeg moois waar mannen blij mee gemaakt kunnen worden op Vaderdag! En dat voor hele leuke prijsjes! Wat dacht je van de enorm stoere leren armbanden van Juntos? In drie verschillende kleuren, zwart, cognac en grijsblauw en voor € 39,95.

Ook een favoriet onder de mannen: de Clork. Een klok die gemaakt is van kurk. Op en top Dutch Design: simpel ontwerp met een robuuste uitstraling, gemaakt door Ilias Ernst (ontwerper Ernst Koning,  € 49,95).

Voor de man die gesteld is op orde en netheid zijn de 4 onderzetters van grijs marmer en mangohout een mooi cadeau. Voor de prijs van € 14,99 hoef je het in ieder geval niet te laten. Dat geldt ook voor de oesterkaarsen. Hoe vaak ik oesterminnende mannen al niet heb horen uitroepen dat ze die gaaf vinden! De giftset, – een oesterkaars, houder van scheepstouw en navulling – kost slechts € 16,50.

En verder zijn niet alleen moeders maar ook vaders blij te maken met heerlijke thee. Verschillende melanges van zachte witte tot pittige chai, in leuke cadeaublikjes voor € 4,95 per stuk. Geschikte cadeaus genoeg dus voor vaders.

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...