Blog, Event

Geluksroute: samen delen maakt blij!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soms sta ik versteld van de mooie initiatieven, waar mensen mee aankomen. Vorige week stapte Marike van de Geluksroute de winkel binnen. De Geluksroute is een nationaal initiatief, waarbij het delen van geluk en andere zaken waar we elkaar blij mee maken, centraal staan.

De Leidse Geluksroute vindt het weekend van 11 & 12 november plaats en of ik daar aan mee zou willen doen, eventueel, als het me leuk leek? JA, GRAAG!!!

Ik voel me vereerd dat ik bij mag dragen aan zoiets positiefs. Met zulke evenementen maken we de wereld toch een beetje blijer en dus mooier? De vrouwen achter het initiatief zijn ook al zo inspirerend. Voor het te verschijnen boekje ben ik geïnterviewd door Johanna en het was een fijn en emotioneel gesprek, afgesloten met een goeie knuffel. Knuffels zijn trouwens ook te ontvangen en te geven tijdens de Geluksroute, aangezien mensen nu eenmaal groepsdieren zijn die verwelken zonder fysiek contact.

 

Programma 
Door heel Leiden zijn tijdens het Geluksroute-weekend de leukste dingen te doen en te delen, zoals yoga en meditatiesessies, lachworkshops of het ontvangen van een gedicht, speciaal voor jou geschreven. Trasj & Tea mag zichzelf ook Geluksbrenger noemen. Zaterdag zijn we tussen 13u en 14u het meetingpoint voor Trashdating: de wereld een beetje mooier maken door met je nieuwe date de buurt van troep te ontdoen.

Delen vind ik sowieso belangrijk dus theeliefhebbers kunnen bij mij altijd hun potje thee samen delen. De deelnemers aan de Geluksroute, de Geluksplukkers, krijgen hier zaterdag een heerlijke raw chocoreep bij.

Ook deel ik graag de populairste plant uit de winkel met jullie: stekjes van de Rhoicissus Rhombifolia. Hoe vaak klanten al niet bewonderend hebben gevraagd of ze hem kunnen kopen! Maar helaas, hij is helemaal vergroeid met de winkel! Zaterdag krijg je de kans om een kloon van deze beauty mee naar huis te krijgen…

Doe allemaal mee aan de Geluksroute 071 en maak niet alleen jezelf blij, maar ook de mensen om je heen. Vrij naar Ramses Shaffy: zing, deel, huil, dans, lach, heb lief en bewonder.

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...