reisgids
Blog

Getipt in een reisboek!

Reisboek

We worden regelmatig bezocht door bloggers die dan hele leuke stukjes schrijven over de winkel. Natuurlijk deel ik dat maar al te graag op Facebook en Instagram. Maar getipt worden in een reisboek is een primeur die een vermelding op de site waard is!

Afgelopen zomer stond Anne van Your Little Black Book ineens in de winkel. Ze was een weekendje Leiden aan het doen en zocht de leukste plekjes van de stad op om over te bloggen & vloggen. Ik kende haar site vol tips over leuke restaurantjes, winkeltjes en andere places-to-be een beetje uit mijn Amsterdamse jaren. Want daar is deze veel gevolgde blogger begonnen, met een site over alle toffe plekken in onze hoofdstad voor mensen die niet weten waar ze moesten beginnen.

Staycation

reisboekHaar onlangs verschenen boek ‘Staycation’ is een bundeling van alle toffe dingen die er te doen zijn in de grote(re) steden van Nederland en België. Hierin kan Leiden natuurlijk niet ontbreken, dat ben ik helemaal met Anne eens. Dus toen ze een mailtje stuurde of ik het oké vond om met een stukje genoemd te worden in het Leidse hoofdstuk, heb ik heel groot JA getypt. En nu ligt Staycation in de winkels. Ik heb er even doorheen gebladerd en hij is echt heel cool geworden, gefeliciteerd Anne!

Staycation slaat de spijker op z’n kop wat betreft leuke plekjes om te bezoeken tijdens een stedentrip. Ik ben er dan ook trots op dat Trasj & Tea tussen al die toffe winkeltjes, restaurantjes en hotelletjes te vinden is. En het leuke is dat je dus helemaal niet ver hoeft te reizen. Er is genoeg leuks in Nederland en België. Dus hol naar de boekwinkel (of naar Bol.com) en ga stedentrippen!

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...