High Tea
Actie, Blog, Event, New in store

High Tea

High Tea

Niet zo lang geleden stond Emma, een zelfstandige pattisier uit Zoeterwoudedorp, bij mij in de winkel. Laat ik nu ook net aan het nadenken zijn over een High Tea. Mijn Tea Corner is namelijk de meest romantische plek in Leiden om samen lekkers te delen bij een pot thee! Toeval bestaat niet…

Ik ben langs gegaan bij Emma en ze liet me de heerlijkste dingen proeven. Ik ben om, die High Tea bij Trasj & Tea gaat er komen! Op de Tea Corner pagina lees je hoe je kunt reserveren voor een heerlijke vegetarische High Tea for 2. Wat kun je dan zoal verwachten? Komt ‘ie:

Hartig

  • Courgette rolletjes gevuld met dille en roomkaas, mozzarella, cherry tomaatjes en basilicum olie
  •  Mexicaanse avocado croustade
  • Vijgen, gevuld met gorgonzola
Zoet (mini’s)
  • carrot cake
  • brownie
  • muffins

En natuurlijk een lekker pot biologische thee naar keuze om te delen, die je kunt bijvullen wanneer hij leeg is.

Valentijnsdag

ValentijnsdagWat is nu een mooi moment om te beginnen met de High Tea? Juist, Valentijnsdag! Er is geen betere plek om romantisch met je lief of liefste vriendin deze heerlijke High Tea te nuttigen dan in onze Tea Corner.

En om het extra leuk te maken, geef ik de eerste High Tea for 2 gratis weg. Dus vertel me met wie je deze High Tea zou willen delen op Valentijnsdag, en misschien zijn jullie de gelukkigen!

Je kunt het me vertellen via de mail (trasjandtea@gmail.com) of posten op Instagram of Facebook. Dinsdag 13 februari laat ik weten wie de gelukkige winnaars zijn. Tot woensdag!

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...