Blog

Leukste stageplek everrrr

Jaaaa, het is zover! Trasj & Tea is nu een erkend leerbedrijf voor mbo’ers in de detailhandel. Deze week kwam Rob de SBB-adviseur op bezoek. Niet alleen om de winkel te bekijken maar ook mij,  de toekomstig praktijkopleider, aan de tand te voelen: “Waarom wil je mbo’ers in je winkel stage laten lopen?”

Nou, dat zal ik je vertellen. Ik ben Trasj & Tea begonnen omdat dit geniale idee volgens mij niet kan mislukken. Een op Ibiza geïnspireerde concept store met fairtrade en vintage design plus een biologische teacorner bestond namelijk nog niet! Ik ben met veel enthousiasme dit avontuur aangegaan, maar veel ervaring als winkelier heb ik niet…

Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de theoretische kennis die deze mbo’ers meebrengen. Naar hun ideeën en frisse blik. Daarnaast heb ik in het verleden met veel plezier met studenten gewerkt en vind ik het belangrijk om hen te motiveren en kennis bij te brengen. Vanaf nu kan dat ook door een praktijkervaringsplek te bieden. En zeg nou zelf, wie wil er geen stage lopen in het meest knusse winkeltje van Leiden?!

Binnenkort kunnen enthousiastelingen Trasj & Tea vinden op stagemarkt.nl. Maar kom gerust al even kennismaken in de winkel, want ik ben erg benieuwd naar jullie.

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...