Muziek delen
Blog

Muziek delen

Muziek delen

Muziek is een belangrijke sfeermaker. Wel eens een horrorfilm gekeken met het geluid uit? Is het gelijk niet eng meer. Ook bij Trasj & Tea is muziek een bepalende factor.

Muziek delenSfeer is één van de belangrijkste ingrediënten van de winkel en tea corner. Ik wil graag dat jullie accuut tot rust komen wanneer je over mijn drempel stapt. Dat de drukte van je afvalt en je even niet denkt aan alles wat je nog moet doen. Even in een andere wereld, vol met kleuren, planten en mooie spullen die je blij maken. Muziek is zeker zo belangrijk voor de ontspannen sfeer die ik probeer te creëren.

Dit is niet onopgemerkt gebleven: regelmatig vragen jullie mij wat voor muziek ik op heb staan. Van wie die mooie stem is of die rustgevende melodie. Ik ben geen enorme muziekkenner en, net als met alle andere zaken, ga ik bij muziek puur op mijn gevoel af. Zodra ik iets hoor waar ik zelf ontspannen en blij van word, komt het op mijn playlist! En ik krijg ook regelmatig tips van jullie, onder het mom van “dan vind je die en die vast ook erg goed!”. Waarvoor dank, want meestal klopt dat wel.

Favoriet

Zo heb ik het afgelopen anderhalf jaar dat de winkel open is al het één en ander aan mooie en chille muziek verzameld. Dat wil ik natuurlijk niet alleen voor mezelf houden, dus ik zal regelmatig een mooi nummer met jullie delen via Facebook of Instagram. Ik begin hier met een nummer van één van mijn favorieten: Ane Brun. Deze Noorse singer-songwriter heeft de meest geweldige stem. Zo breekbaar en gevoelig maar tegelijk zo sterk! Ze komt namelijk echt bij je binnen.

Een paar jaar geleden heb ik Ane Brun live mogen zien optreden in het Caprera openluchttheater en ze was fantastisch! Dus hierbij een live versie van het nummer This Voice. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...