New in store

Growing paper

Ik miste nog iets in de collectie…. wenskaarten! Maar het mochten natuurlijk geen standaard kaarten zijn én ze moesten passen in de filosofie van de winkel.

Ik denk dat ik geslaagd ben… Dassie Artisan – design meets fairtrade – maakt hele fleurige kaarten van gerecycled papier. Bonus: in dit papier zitten zaadjes verwerkt! Je verstuurt niet alleen een leuke kaart maar je geeft tegelijkertijd bloemen (papaver of alyssum) of kruiden (basilicum en wilde rotskruiden) cadeau! Je kunt kiezen uit zes verschillende afbeeldingen.

De kaarten worden met de hand gemaakt bij een klein bedrijfje aan de voet van de Tafelberg in Zuid-Afrika. Ik ben er helemaal blij mee en ik hoop jullie ook…. Benieuwd naar de reacties!

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...