voor mama
Actie, Event

Op zoek voor Moederdag?

O jee, o jee, Moederdag komt eraan! Voor wie inspiratieloos door de stad rent: redding is nabij! Kom even langs bij Trasj & Tea, voor de leukste cadeautjes of reserveer nu de speciale Moederdag High Tea!

Speciaal voor mama

Wat dacht je van een kleurig theepotje met een set vintage kop & schotel erbij? Lieve decoratiehartjes? Een mooie handgemaakte leren tas of armband? Een oesterkaars-cadeaupakket? Forever Young of Love me Tender thee?

Vanaf € 3,50 vind je hier de leukste spulletjes en ik pak het ook nog mooi voor je in… Heeft je moeder niet zoveel vertrouwen in jouw keuzes? Dan heb ik ook een cadeaubon zodat ze zelf kan rondstruinen in de winkel.

High Tea

Voor de moeders die alles al hebben en graag zouden willen quality timen met hun drukke kinderen, is de High Tea een leuk cadeau. In onze teacorner krijg je een heerlijke variatie van zoete en hartige vegetarische hapjes en potten thee naar hartelust. Je kunt tot 10 mei reserveren voor de speciale Moederdag High Tea op zondag 13 mei (via trasjandtea@gmail.com)! De kosten voor deze High Tea zijn € 19,99 per persoon.

Tot snel!

Liefs Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...