Tea Corner: ontsnap aan de hectiek van de dag…

De knusse Tea Corner is onderdeel van de winkel, maar toch apart. In een hoekje bij het raam staan een paar vintage tafeltjes en stoeltjes. Neem plaats voor een heerlijk potje biologische thee, met wat lekkers van patissier Emma Lekkerkerk uit Zoeterwoude. Geniet van de rust en één van de mooiste uitzichten in Leiden. Een ophaalbruggetje over het water, de statige bomen van de Hooglandse Kerkgracht erachter. Romantischer vind je het niet…

 

tea corner

Tea Tales

Op deze betoverende plek schenk ik de bijzondere theemelanges van Tea Tales, een biologisch merk uit Duitsland.  Voor de lekkere trek zijn er homemade carrot cake muffins, lemon-poppyseed cakjes en heerlijke millionair shortbread met chocoladetopping. Om met zijn tweeën extra te genieten is er de Tea-for-2 Special. Onbeperkt theedrinken met al dit lekkers erbij voor maar € 8,50 per persoon!

teacornerLiever koffie? Dat kan. Ik schenk filterkoffie uit de Chemex, van versgemalen koffiebonen uit Ethiopië. Deze worden gebrand door de Leidse koffiebranders Borgman & Borgman.

Warme choco met marshmallows, van fairtrade cacao en biologische melk, is ook een traktatie, zeker als de dagen koud zijn… Wanneer de temperatuur boven de 22 graden floept, komt de homemade icetea uit de koelkast. Super gezond want deze fruitige thee heeft geen toegevoegde suikers nodig.

De sfeer in de Tea Corner is bijna sereen. Hier komt elke bezoeker even tot rust of tot een goed gesprek met elkaar. Wifi is er dan ook niet. Welcome to paradise…

Liefs, Marjolein