Tea Corner

De knusse Tea Corner is onderdeel van de winkel, maar toch apart. In een rustig hoekje bij het raam staan een paar vintage tafeltjes en stoeltjes. Neem plaats voor een heerlijk potje biologische thee, om samen te delen of helemaal voor jou alleen. Kijk naar buiten en je hebt één van de mooiste uitzichten in Leiden. Een ophaalbruggetje over het water, de statige bomen van de Hooglandse Kerkgracht erachter. Romantischer vind je het niet…

 

tea corner

Tea Tales

Op deze betoverende plek schenk ik de biologische theemelanges van Tea Tales, die ook te verkrijgen zijn in de winkel. Kun je wat blikjes mee naar huis nemen als de smaak bevalt!  Voor de lekkere trek zijn er ambachtelijke muffins, carrot cake en gezonde havermout-krenten koeken.

teacornerLiever koffie? Dat kan. Ik schenk filterkoffie uit de Chemex, van versgemalen koffiebonen uit Ethiopië. Deze worden gebrand door de Leidse koffiebranders Borgman & Borgman.

Warme choco met marshmallows, van fairtrade cacao en biologische melk, is ook een traktatie, zeker als de dagen koud zijn… Wanneer de temperatuur over de 22 graden floept, komt de homemade icetea uit de koelkast. Super gezond want deze fruitige thee heeft geen toegevoegde suikers nodig.

De sfeer in de Tea Corner is bijna sereen. Hier komt elke bezoeker even tot rust of tot een goed gesprek met elkaar. Wifi is er dan ook niet. Welcome to paradise…

High Tea

Je kunt bij ons ook een heerlijke High Tea reserveren, voor minimaal 2 en maximaal 6 personen.
Naast een pot heerlijke biologische thee krijg je van ons, voor € 21,- per persoon:

Hartig

  • Courgette rolletjes gevuld met dille en roomkaas, mozzarella, cherry tomaatjes en basilicum olie
  • Mexicaanse avocado croustade
  • Vijgen, gevuld met gorgonzola

Zoet (mini’s)

  • Carrot cake
  • Brownie
  • Muffins

Reserveer nu

Stuur minimaal 2 dagen van te voren een mailtje naar trasjandtea@gmail.com met het aantal personen (minimaal 2, maximaal 6), de datum en tijd en eventuele allergiën en wij sturen je een reply!

Liefs, Marjolein