Actie, Blog, Event

Time flies… tijd voor een feestje!

 

Wat gaat de tijd toch hard! Het is al weer ruim een jaar geleden dat ik hier zat te zwoegen op mijn vensterbanken. Ik zal het naar mijn zin hebben gehad dit jaar 😉

Anderhalf jaar geleden, tijdens een vakantie op Ibiza, werd het idee voor een concept store met theehoek geboren. Eenmaal weer thuis begon het geregel van al het papierwerk, het zoeken naar een geschikt pand, lekkere biologische thee en last but not least geschikte merken. Mooi en mét een ideaal!

Hoogtepunten

Nu ik zo een beetje sta te mijmeren over het afgelopen jaar zijn er eigenlijk twee dingen waardoor ik elke keer weer met veel voldoening in mijn winkel sta. Het contact met mijn klanten, die (bijna) allemaal blij worden van de sfeer in de winkel en de unieke spullen. En de zoektocht naar nieuwe producten voor in de winkel: zowel vintage schatten als verantwoord design van nieuwe leveranciers.

Regelmatig zoeken kleine makers mij ook op. Zo is het leuke Leidse merk MOOS ook in de winkel komen te hangen: de meiden van MOOS, Sanne en Daniëlle, kwamen al snel na de opening langs met een stapel tassen. Ze vertelden me dat ze die zelf maakten van gebruikt leer! Nu helpt Sanne regelmatig een handje in de winkel. Leuk hoe het kan lopen wanneer je in contact komt met nieuwe mensen.

Een hoogtepuntje, wat contact met nieuwe mensen betreft, was wel de Geluksroute afgelopen november. Overal in Leiden deden mensen/ winkels mee door iets te delen of te geven en zo nieuwe ontmoetingen tussen mensen creëren. Een ontroerend initiatief en een mooie dag.

Toekomstplannen

Een jaar Trasj & Tea is voorbij, tijd voor een vooruitblik. Komend jaar zullen er nog meer mooie merken bijkomen, wordt het mogelijk om in de tea corner te high tea-en én we zijn heel hard aan het brainstormen over leuke workshops in de winkel. Ik ga ook beginnen met een nieuwsbrief om jullie over al deze ontwikkelingen, nieuwe producten en acties op de hoogte te houden, dus hou deze site in de gaten.

Maar voor nu is het tijd voor een feestje! Zaterdag 9 december zijn jullie heel de dag welkom: er staat lekkers klaar, ’s middags is er een wijntje en voor de lezers van deze blogs en mijn facebook-volgers heb ik een extra cadeautje: 20% korting op de 2e aankoop. Dit wil je niet missen dus tot zaterdag!

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...