New in store

Treasure boxes

Het overkomt iedereen wel eens. Ben je op een tropisch eiland en zie je allemaal mooi gekleurde schelpen. Kun je niet laten liggen natuurlijk, maar waar laat je ze als je eenmaal weer thuis bent? De nieuwe handgemaakte treasure boxes van Dassie Artisan zijn de perfecte oplossing voor dit luxeprobleem!

Je schelpen staan er schitterend in en ook je interieur fleurt op van deze doosjes van glas en messing. De doosjes zijn er in twee maten en zijn als echte showcases voor allerlei moois geschikt. Je kunt ze ook gebruiken als opbergdoosjes voor sieraden die zo mooi zijn dat je ze tegelijkertijd tentoon wilt stellen…

Wired domes
De ambachtslui van Dassie Artisan hebben ook de nieuwe wired domes gemaakt. Deze stolpen zijn ‘geweven’ van ijzerdraad en daarmee een coole tegenhanger van de klassiekere stolp van glas. Het grote voordeel van de stolpen van ijzerdraad is dat zuurstof hier wel in kan komen. Het showen van mooie plantjes of brandende kaarsen is niet langer uitgesloten met deze stolp. Kleine of grote schat, met drie maten is er een wired dome voor iedereen.

Voor wie dit teveel gekkigheid is of voor wie glas gewoon mooier vindt, hebben we ook de gewone stolp. Gemaakt van glas en mangohout en in twee maten verkrijgbaar.

Liefs, Marjolein

 

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...