Blog, New in store

“Vak dis, ik ga schommelen!”

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb al eerder geschreven dat ik tijdens een vakantie op Ibiza geïnspireerd raakte om deze winkel te beginnen. Één van de typische eilandproducten die je daar op de hippiemarkten kunt krijgen, zijn bontgeverfde houten borden met hilarische levensspreuken erop. Geen afgezaagde ‘Home is where the heart is’ maar teksten met humor. Voor mijn toen vrijgezelle broer had ik een knalrode “I kiss better than I cook” meegenomen. Hangt nog steeds leuk in zijn keuken haha!

Mijn favoriete bordspreuk over de liefde 😉

In Nederland knutselen we ook aardig wat af met hout en verf, maar dit soort stoere decoratieve tekstborden was ik nog niet tegen gekomen. Totdat Linda van der Meulen mijn winkel binnenwandelde. Deze pittige dame en ik bleken hetzelfde gevoel voor humor te hebben. Zij beschildert dikke houten planken met kreten als ‘Vak dis. Ik ga schommelen…’ of ‘Bla bla bla…’ Mijn favoriete ‘romantische’ spreuk heeft ze ook op een bord gezet. Is het geen waarheid als een koe?!

Er hangen nu vier van Linda’s borden in de winkel, van 20 bij 50 cm. Ze kosten € 29,95 per stuk maar andere maten, teksten en kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. Dus heb je een favoriete spreuk, of wil je andere kleuren, kom langs in de winkel of check Linda’s site. Ze maakt er sowieso een tof en kleurig bord van!

Liefs, Marjolein

 

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...