Schotland
Blog

Vakantie maar open in het weekend

Op vakantie

De winkel is open op zaterdag 23 én zondag 24 juni, maar door de weeks gesloten vanwege vakantie tot 30 juni.

VakantieIk ga namelijk naar Schotland, eindelijk! Het leek me altijd al een schitterend land en nadat ik de serie Outlander heb verslonden wil ik er helemáál naar toe! Deze serie speelt zich voornamelijk af in het Schotland van de 18e eeuw, wanneer Engeland de touwtjes strak in handen heeft en de highlandercultuur probeert te onderdrukken.

Winkeltechnisch is het het handigst om in februari op vakantie te gaan, maar dan is het weersvooruitzicht wel erg beroerd in Schotland. Juni zou de minste regendagen moeten bevatten dus de  komende twee weken trek ik met mijn lief door de Highlands.

De winkel is door de weeks dicht, maar zaterdag 23 en zondag 24 juni nemen mijn ouders en buurmeisje de honneurs waar. In de tussentijd zal ik wat mooie natuurfoto’s maken om te delen en misschien vind ik nog wel wat leuke vintage spullen voor in de winkel. Keep you posted en tot zaterdag 30 juni, dan ben ik er weer.

Liefs,

Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...