vaderdag
Blog

Voor alle lieve vaders!

Vaderdag

Zondag 17 juni is het weer zo ver: zet-je-vader-in-het-zonnetje-dag! Wie het lastig vindt om iets te verzinnen voor Vaderdag, zal ik persoonlijk een handje helpen! Wij hebben namelijk aardig wat stoere cadeau’s voor je paps! Die van mij krijgt in ieder geval iets extra’s, voor zijn hulp in de winkel. Lief!

Spreuk

Slow downWil jij je vader een mooie boodschap meegeven? Vertellen wat hij voor je betekent? We hebben hele leuke beeldjes van grof keramiek (alsof er zand op zit) met de teksten ‘Slow Down’ of ‘Your are my guardian angel’. Ook op de glazen potten van de Wellmark cactussen staan leuke spreuken, waarbij de ‘You prick’ uitermate geschikt is voor de eikelige vader. Last but not least: een handgemaakt tekstbord is ook altijd een leuke voor vaders, zoals de ‘Mirror, mirror on the wall… What the fuck happened?!’

Klok

Ook in de hoek leuk-voor-in-huis is er genoeg te vinden voor je vader. Dé hit onder mannen is de Clorck, een klok gemaakt van kurk. Dit stukje design lokt elke man mijn winkel binnen dus het is geheid een goede cadeaukeuze. Ook de onderzetters van marmer en mangohout trekken altijd direct begerige mannenogen.

Armband

vader armbandKim van het toffe merk Juntos maakt eigenhandig stoere armbanden in bohostijl. Denk aan gevlochten leren banden of dikke banden van leer met kralen van natuursteen en metalen veren. Deze nonchalante look staat elke vader!

Thee

Ook mannen houden van thee. Of een healthy lifestyle. En soms zelfs van allebei! We hebben heerlijke theemelanges, zoals de pittige Spice-up-your-Chai of de verfrissende groene For-ever-young. De laatste doet het vooral goed bij de wat oudere vaders. Je ziet de rimpels wegtrekken terwijl ze het drinken 😉

Al met al genoeg leuks te vinden voor je paps dus kom snel een keertje langs!

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...