Actie, Event

WIN thee op de 5 mei braderie

Dit jaar is er voor het eerst een vintage-gedeelte op de oergezellige Leidse HerenDoeza 5 mei Braderie. Dit leek me wel wat dus heb ik een kraam gehuurd. Trasj & Tea is te vinden in de Herenstraat, tegenover Bakker Jan. Dat betekent wel dat de winkel 5 mei dicht is…

Maar niet getreurd, ik neem natuurlijk allerlei leuks mee: handgemaakte sieraden en tassen, kleurige kussens en kleden, de onovertroffen oesterkaarsen, theepotten, -glazen, – mokken en om in het thema te blijven ook nog vintage theekopjes! Voor de theeliefhebbers heb ik ook de busjes met heerlijke theemelanges van Tea Tales bij me. Helaas heb ik geen stroom en water dus theezetten zit er niet in op de braderie…

WINACTIE
Wil je kans maken op een gratis busje met biologische Tea Tales thee? Kom dan langs op de braderie, maak een selfie bij de Trasj & Tea-kraam, zet ‘m op Facebook en tag Trasj & Tea. Onder de deelnemers verloot ik gratis theebusjes! De winnaars mogen zelf een smaakje in de winkel komen uitzoeken. Tot 5 mei!

Liefs Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...