Marathon
Actie, Event

Winkel Marathon in Leiden

Marathon

Volgende week is het zover! Voor alle Leidse hardloopgekkies hét belangrijkste moment van het jaar: de Leidse Marathon! Zondag 27 mei staat de stad in het teken van sportieve renners en alles wat daarbij komt kijken.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf helemaal niets met hardlopen heb, behalve als het achter een tennisbal aan is. Maar wat ik nou wel leuk vind, is de winkeliersactie rond de marathon: de Leiden Winkel Marathon. Wat houdt het in? Wanneer je tussen 24 en 26 mei 2 bonnen verzamelt van Leidse winkels en die voor 26 mei 17u inlevert, dan ding je mee naar hele toffe prijzen! (De bonnen moeten samen minimaal € 50,- waard zijn en horeca, supermarkten of webshops tellen niet mee.) Daar doe ik als Leidse shopeigenaar dus natuurlijk ook aan mee.

Winnen

Winkel MarathonWat kun je dan winnen? Nou, de notaris gaat aan de slag en verloot zaterdagavond 26 mei het volgende onder de bonnenverzamelaars:
* 3 maal een Leiden Marathon VIP-arrangement voor 2 personen twv € 500,- waarmee je 27 mei prominent aan de finish zit
* 3 maal een Cadeaubonnen-pakket twv ruim € 500,- van heel veel Leidse winkels waaronder van Trasj & Tea
* 10 maal een Leiden Marathon t-shirt.

Dus bewaar die bonnen en niet ze vast aan de flyers van de deelnemende winkels, te herkennen aan de posters en flyers op ramen en deuren. Nog beter: kom volgende week lekker shoppen bij Trasj & Tea en maak kans op deze mooie prijzen met je bon! Rennen was nog nooit zo leuk…

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...