Blog, New in store

Zomer is begonnen!

Woensdag was de eerste echte zomerse dag van dit jaar! Zonnetje aan de strakblauwe lucht, een temperatuur waar je spontaan een vakantiegevoel van krijgt en heel veel blote benen op straat.

Bij Trasj & Tea betekent zomer heerlijke zelfgemaakte ijsthee. De biologische Caribbean Dreams thee-melange is daar perfect voor. Mango en ananas maken de ijsthee lekker zoet en de appel zorgt voor frisheid. Beetje zoethout erin voor een licht droppige nasmaak… Al dorst? 😉

Zodra de zon schijnt en het kwik boven de 22 graden stijgt, ga ik in de weer met roze thee, ijsblokjes en stukjes ananas. Je kunt de ijsthee meenemen of buiten opdrinken uit een milieuvriendelijke to-go-beker. Een terras is er niet, maar er staan sowieso twee klapstoeltjes naast de winkel….

Ik heb een extraatje voor wie liever binnen in de tea corner gaat zitten. IJsthee smaakt namelijk nog lekkerder uit deze mooie roze handgemaakte glazen van Dassie Artisan. Zoals een lieve klant van de week terecht opmerkte: “Ik voel me net een koningin..!”

Liefs, Marjolein

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...