boho kussens
Blog

Zomer-proof?

Zomer

Wat een heerlijk weertje, de zomer is duidelijk begonnen! Zo is het niet vervelend terugkomen van vakantie. Die top was by-the-way, Schotland is echt schitterend. Maar nu weer terug in de winkel, klaar voor de zomer.

zomerBen jij je huis en tuin of balkon al zomer-proof aan het maken? Ik heb de leukste spullen voor de juiste sfeer voor binnen en buiten. Wat dacht je van de schitterende turqoise bohokussens in allerlei toffe prints? Zelfs het meest strakke interieur krijgt hier een Ibiza-vibe van.

We hebben de bohokussens in drie maten, vierkante en langwerpige voor op de bank en grote vloerkussens. Tip: creƫer een strandsfeer in je tuin met deze bohokussens op je tuinmeubels. De kussens zijn gemaakt van meubelstof, dus ze kunnen tegen een stootje.

Kom snel langs of stuur een mailtje als je de bohokussens ook zo mooi vindt, want ze vliegen altijd de deur uit.

Kaarslicht

Zwoele zomeravonden buiten worden nog leuker met vlammetjes. Heb je geen ruimte voor een vuurkorf of geen zin in die rook? Zet dan kaarsen in een windlicht op tafel voor extra sfeer. We hebben hele mooie glazen terrariums die ervoor zorgen dat je kaarsen niet uitwaaien of Marokkaanse lantaarns voor je waxinelichtjes. Ook leuk voor in de boom of aan een haakje. Met deze sfeerbrengers ben je er helemaal klaar voor, fijne zomer!

Liefs, Marjolein

 

 

 

 

 

Marjolein Overmeer

Eigenaar Trasj & Tea

You may also like...